Bébé-Jou Sense Edition digitális babakád állvánnyal - halvány zöld

Sense Edition babakád:
Dizájn, egyszerű használat és biztonság. Kényelmes és jól kidolgozott babakád, amelyet a "Click-system" rendszerrel is felszereltek. Ezen innovatív rendszer segítségével egyszerűen és stabilan tudjátok a babakádat ráhelyezni az állványra, majd levenni.

A Sense Edition babakád digitális mérő egységgel van ellátva, amely hőmérőt és időzítőt is tartalmaz. Beépített hőmérője méri a víz és a helység hőmérsékletét egyaránt.  Az információk a digitális modulon láthatóak, mely vezeték nélküli összeköttetéssel működik.
A vízben való pancsolás közben könnyen elfeledkezünk az időről, ezért a LED modul időzítővel is el lett látva, így elkerülhető az érzékeny bababőr kiszáradása a hosszas vízben töltött idő következtében.

Sense állvány:
A Sense állvány lábai lakkozott bükkfából készültek, amely FSC certifikációval rendelkezik. Természetesen praktikus részekkel is el van látva, tartozéka a törülköző tartó, egy tágas műanyag polc, mely elegendő helyet biztosít a sampon, fürdető, krémek stb. tárolására, így kéznél van minden, amire szükségetek lehet.
Az innovatív rögzítési rendszer biztosítja, hogy a babakád egyszerűen fel- és leszerelhető legyen: egy kattintás, és babája zavartalanul pancsolhat.

A kád mérete 80x42x31 cm, az állvány 60,2x49,8x83,4 cm.


Kérdésed van a termékkel kapcsolatban?

Írj nekünk az info@littleroom.hu email címre, hogy segíthessünk!

Mérete:
80x42x31 cm
Terhelhetősége:
18 kg
Elérhetőség:
1-5 munkanap alatt szállítjuk :)
48 800 Ft
Ha regisztrálsz, a vásárlás után járó pontok: 488 Ft
Kedvezményeket keres?
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Bébé-Jou Sense Edition digitális babakád állvánnyal - halvány zöld
Bébé-Jou Sense Edition digitális babakád állvánnyal - halvány zöld
48 800 Ft